Jednou za čas požádáme zákazníky o hodnocení, abychom měli zpětnou reakci a zároveň si budoucí zájemci mohli udělat představu o fungování našeho obchodu. Forlumář je pod hodnoceními.

Jednou za čas požádáme zákazníky o hodnocení, abychom měli zpětnou reakci a zároveň si budoucí zájemci mohli udělat představu o fungování našeho obchodu. Forlumář je pod hodnoceními.

ID zboží: 496

 

 

 

Cena s DPH: 0 Kč

Dotazy zasílejte na e-mail : petr@wolfgad.cz, zde pište pouze názory na toto zboží. Děkujeme

David Batelka z IP 79.141.249.*** | 13.11.2014 16:14
Vstřícné, kvalitní i rychlé jednání, pc běží dle představ
Tomáš Suchý z IP 85.71.247.*** | 13.11.2014 18:32
Velmi rychlé jednání. Příjemný personál při osobním odběru. Sestava funguje jak má, zatím maximální spokojenost. Tento obchod mohu jen doporučit.
Pavel Chabada z IP 85.70.194.*** | 13.11.2014 18:47
Jsem velmi spokojený,rychlé a jasné jednání.
Již jsem si zde zakoupil 2 sestavy.
Pavel Chabada z IP 85.70.194.*** | 13.11.2014 18:47
Jsem velmi spokojený,rychlé a jasné jednání.
Již jsem si zde zakoupil 2 sestavy.
Tomáš Charvát z IP 46.23.50.*** | 13.11.2014 19:45
Sestavili mi zde herní počítač za pouhých za necelých 15 tisíc, je to už několik měsíců a pořád jsem nad míru spokojenej, hraju zde Fifa 14 online na nejvyší rozlišení při tom poslouchám na youtube.  jinak hraju Batlfield 4, Far Cry 3, a všechno na plný rozlišení a bez zádrhelu :) Když mě tady instalovali Windows tak mi řekli , že ten počítač nemohl stát 15 tisíc, že tipujou víc :) Fakt nemám žádný kladný názory, jinak jsme všechno probrali v emailu, takže i skvělá komunikace :)
Ondra Janků z IP 85.71.221.*** | 13.11.2014 19:57
Jestli budu ještě někdy kupovat PC, tak jedině tady :-)
Samozřejmě spokojenost jak s průběhem nákupu (od počátečního kontaktu až po vybalení), tak s PC, které běhá jak z praku.
Pavel Pelc z IP 109.71.213.*** | 13.11.2014 20:19
plná spokojenost,skvěle funguje,výborná komunikace s prodejcem,rychlé dodání.Vřele doporučuji,v případě dokoupení jiných komponentu do počítače nakoupím v tomto obchodu zas.
Roman Suchl z IP 88.146.210.*** | 13.11.2014 20:23
Vysoká spokojenost jak se samotným počítačem, tak s jednámím dodavatele. Mohu jenom doporučit - a dokonce jsem tak už i učinil :D
Roman Suchl z IP 88.146.210.*** | 13.11.2014 21:43
Maximálna spokojnosť vo všetkých smeroch. Rýchla komunikácia, ochota a profesinálna úroveň predajcu. Určite mám v pláne obrátiť sa na tento obchod aj v budúcnosti a to isté odporúčam aj ostatním :-)
Jan Prokopčík z IP 213.226.238.*** | 14.11.2014 07:51
S počítačem i celkovým přístupem e-shopu jsem spokojen a kupodivu byl tento PC levnější, než na CZC. Jen se v počítači po 3 měsících objevila chyba HDD, což se může stát. Prodejce mi ale HDD vyměnil obratem bez čekání a mohl jsem hned fungovat dál, takže mohu jen doporučit.
Tomáš Vávra z IP 90.178.110.*** | 14.11.2014 08:03
Přístup eshopu mě velice mile překvapil.Byl osobní,hovor byl přehledný,dostal jsem informace,které jsem dostal.Sympatické mi jsou i samotné webové stránky.Pc běží bez nejmenších problémů,nebylo zatím nic s čím jsem si neporadil.Hodně mě potěšil i polep na skříň,nikdo nic takového nemá a lidem se to líbí.Celkově váš eshop doporučuji a už jsem i párkrát odesílal na váš  odkaz,kdyby někdo sháněl pc a chtěl poradit tak jste jasná volba.
Tomáš Vávra z IP 90.178.110.*** | 14.11.2014 08:21
Přístup eshopu mě velice mile překvapil.Byl osobní,hovor byl přehledný,dostal jsem informace,které jsem potřeboval.Sympatické mi jsou i samotné webové stránky.Vše je dobře vysvětlené,takže jsem získal i dojem,že jsem se dozvěděl  informace,co vám obyčejný prodejce neřekne.Pc běží bez nejmenších problémů,nebylo zatím nic s čím jsem by si neporadil.Vše na nejvyšší detaily,rozlišení i ten antialiasing můžu bez obav u čehokoliv zapnout.Hodně mě potěšil i polep na skříň,nikdo nic takového nemá a lidem se to líbí.Celkově váš eshop  je dle mě kvalitní a už jsem i párkrát doporučoval.Kdyby někdo sháněl pc a chtěl poradit tak jste jasná volba.A u mne samotného je koupě dalšího pc či komponent samozřejmost.
Lukáš Klíma z IP 85.92.55.*** | 14.11.2014 08:09
Herní sestavu jsem dostal do týdne, vše běží cca měsíc bez nejmenších problémů. Za slušnou cenu jsem tak získal kvalitní a opravdu výkoný počítač. Obchod může jen doporučit.
Tajmr Martin z IP 90.181.171.*** | 14.11.2014 08:40
S přístupem eshopu jsem naprosto spokojen.Po telefonické domluvě jsem do týdne obdržel požadovanou sestavu s kterou jsem max.spokojen.Eshop můžu doporučit.Profesionální přístup i rychlost dodání.
Honza Trégr z IP 85.158.138.*** | 14.11.2014 09:04
Komunikace skvělá, dodání bleskové. Spokojenost. Pouze zboží vyzkouší syn až po Vánocích :)
Zuzana Prouzová z IP 80.92.246.*** | 14.11.2014 09:22
Kupovali jsme dvě kancelářské sestavy "na míru", vše proběhlo naprosto skvěle a cena byla výrazně nižší proti zakoupení kompletní sestavy kdekoli jinde.
Jana Firlová z IP 2a02:598:7001:*** | 14.11.2014 09:45
Výborná komunikace s obchodem, osobni pristup. Se zakoupenym hernim PC jsem velmi spokojena, je to hodne muziky za malo penez. Pokud budu nekdy kupovat dalsi sestavu, tak urcite tady.
Daniel Vajda z IP 212.4.132.*** | 14.11.2014 17:44
Kvalitně odvedená práce. Perfektní přístup k zákazníkovi. Naprostá spokojenost.
Marek Říha z IP 78.102.72.*** | 14.11.2014 19:30
Naprostá spokojenost. Super komunikace a vše bez problémů.
Marek Říha z IP 78.102.72.*** | 14.11.2014 19:30
Naprostá spokojenost. Super komunikace a vše bez problémů.
Karel Karvánek z IP 85.132.178.*** | 14.11.2014 19:31
Opravdu velká spokojenost,lip sem vybrat nemohl,určitě doporučuji.Jinde už nakupovat nebudu :)
Pavel Pokorný z IP 77.48.233.*** | 14.11.2014 22:25
Naprostá spokojenost. Počítač naprosto předčil moje očekávání, vše běží jak uvedli v popisu sestavy ( nejnovější hry na plné detaily bez zádrhelů). Personál velmi vstřícný a ochotný poradit. Vřele doporučuji, jinde bych už pc nesháněl
Škoda Vldimír z IP 94.113.26.*** | 15.11.2014 06:55
Jsem naprosto spokojen jak s herní sestavou,tak dle mého názoru a zkušeností s přístupem k zákazníkovi.Pokud budu v budocnu uvažovat o nové sestavě PC,zcela jistě to bude opět u Wolf g.a d.
Fink Milan z IP 178.255.168.*** | 15.11.2014 08:03
Jsem maximálně spokojen, nechal jsem si postavit PC na hru WoT a jede to jak po másle. Velmi vysoko hodnotím komunikaci s obchodem, rychlost dodání PC. Snažím se tento obchod doporučit i svým kamarádům. Další počítač jistě zakoupím zase zde.
Dominik Rohrbach z IP 90.182.90.*** | 15.11.2014 11:31
Maximálně spokojen :)) vstřícné jednání, rychlé vyřízení + rady ohledně výběru PC případně komponentů.
Jiří Vysekal z IP 89.103.133.*** | 16.11.2014 14:26
Naprostá spokojenost, poradili sestavili za chvíli byl doma a šlape jako švýcary :) ..
Neumann L. z IP 109.81.210.*** | 19.11.2014 15:02
Bezproblémové vyřízení objednávky včetně mého extra požadavku, ochotní poradit, rychlá reakce na maily, rychlé dodání.
Václav Holý z IP 77.78.117.*** | 19.11.2014 23:50
Zasvěcené rady, dobře zvolená sestava pro mé účely, trpělivost s mými dotazy, nesrovnatelně lepší poměr cena/výkon oproti sestavám ve velkých internetových obchodech, rychlé doručení, mohu vřele doporučit:o)
Pauk P. z IP 46.13.97.*** | 8.12.2014 16:29
Skvělá komunikace,skvělý herní pc,bezkonkurenční Cena/výkon. Mohu vřele doporučit .
Jan Semrádek z IP 90.176.86.*** | 20.12.2014 18:01
Velmi vstřícné jednání, užitečné rady při výběru PC, polep přesně podle mých představ, velmi rychlé dodání. Rozhodně doporučuji!
Jan Semrádek z IP 90.176.86.*** | 29.1.2015 18:24
100% spokojenost jak u přístupu tak u produktu. Mile rád doporučím naší (herní) komunitě. Počítač předčil mé očekávání.
Roman Bušta z IP 90.176.212.*** | 29.1.2015 18:41
Můj 2 herní počítač z Vašeho shopu a o5 super,polep nemá chybu.
Všem doporučuji.
Richard Kousal z IP 80.188.122.*** | 29.1.2015 18:55
Naprosto spokojen, firma nabízí nadstandardní služby.
Vidět, skutečná péče o zákazníka není jediný problém. Všem doporučuji :-)
Jaroslav Brázdil z IP 176.102.129.*** | 29.1.2015 18:59
Jsem maximálně spokojený,skvělá komunikace,rychlé
dodání a velmi pečlivé zabalení.
Děkuji a všem rád doporučuji!
Kateřina Kosinková z IP 2a00:1028:83bc:*** | 29.1.2015 20:02
Syn je se sestavou maximálně spokojený.
Velmi vztřícný personál,rychlé jednání a na otázky ohledně sestavy téměř okamžitá odpověď.
Rychlé doručení,dodání všech papíru od komponentů a přebytky šroubků a šroubů.
S obchodem jsem na 100% spokojená a při koupi další sestavy se určitě obrátím pouze na tento e-shop.
Děkuji a všem doporučuji.!!
Martin Sax z IP 78.80.62.*** | 29.1.2015 21:24
Jsem nadmíru spokojený ! Počítač běží nádherně a nejsou žádné problemy.
-Skvělá komunikace
-Skvělý poměr cena/výkon
-Rychlost dodání
-Rady
Luděk Hurda z IP 83.208.46.*** | 30.1.2015 09:52
Jsem již starší člověk ale jsem maximálně spokojený.Perfektní graika i u náročných her.Okamžité dodání,perfektní zabalení a cena/výkon odpovídající.S obchodem jsem velice spokojený.Při další koupi se obrátím na na stejný e-shop.Děkuji a všem doporučuji.
Michal z IP 5.104.21.*** | 30.1.2015 10:38
Počítač šlape, jak má. Maximalní spokojenost. Dobrá investice vřele doporučuji. Skvělá komunikace s dodavatelem.
Petr Příhoda z IP 2a00:1028:919c:*** | 30.1.2015 10:54
Skvělé,dodáno v čas, funguje jak má, Nainstalované drivery předem (Škoda jen že v nabídce z OS je jen windows 8 a win 7 premium)
Vojtěch Doležal z IP 89.24.152.*** | 30.1.2015 16:18
Vysoká spokojenost. Rychlá expedice i před Vánocemi a velmi vstřícné jednání i ochota. Počítač funguje a i kdyby ne, vím, kam mám zajít. Budu se snažit doporučovat dalším. :-)
Katerina Cvrckova z IP 84.244.117.*** | 30.1.2015 20:11
Jednání rychle, vstřícné. Počítač dorazil v pořádku. Určité doporučují.
Filip Dvořák z IP 2a00:1028:83a4:*** | 30.1.2015 20:29
Na tomto eshopu oceňuji nejvíce osobní přístup a trpělivost se kterou pan Fišer odpovídal na mé, mnohdy dost hloupé, dotazy. S počítačem jsem nad míru spokojen, šlape jak má a zdaleka předčil všechny očekávání. Děkuji a doporučuji každému kdo hledá výkonné herní PC za příjemnou cenu.
Zbynek Jaron z IP 178.216.148.*** | 30.1.2015 21:11
Vyborne jednani i ochota. Osobni odber pc byl pro me prekvapenim, nebot jsem jeste nezazil aby prodavajici pocitacu pred Vami otestoval Vas novy PC za coz pet hvezdicek z peti. Je videt, ze si pan Fiser velice VAZI zakazniku. Jsem spokojen a preji mnoho spokojenych zakazniku jako jsem ja.
Tomáš z IP 94.113.255.*** | 1.2.2015 12:06
Velmi si cením možnosti poradit se, zvážení alternativ a vytvoření nabídky na míru. S počítačem jsem velmi spokojen, pan Fišer také velmi ochotně přistupoval k řešení nedoručených Windows a tak vřele doporučuji.
Petra Herčuthová z IP 80.250.4.*** | 2.2.2015 15:07
Výborná komunikace a rychlost.Jsem maximálně spokojená s obchodem i se zbožím.
Jan Petřík z IP 217.197.151.*** | 3.2.2015 12:09
S nákupem PC sestavy na tomto e-shopu jsem od objednání, přes komunikaci, až ke konečnému dodání převelice spokojen.
Za hlavní klad dávám komunikaci. Na mé dotazy mi bylo zodpovězeno velice rychle. Odpověď byla vždy srozumitelná a zdvořilá, rady užitečné.
Vřele doporučuji všem.
Petr z IP 46.135.10.*** | 8.2.2015 10:52
S nákupem jsem nad míru spokojen. Ochotný personál, skvělá komunikace. Na všechny dotazy bylo velice rychle odpovězeno. Poměr cena/výkon uchvacující.
Rozhodně doporučuji všem.
Jakub z IP 167.220.196.*** | 10.2.2015 09:51
Som spokojný so zostavou. Kvalitná odvedená práca. A výborná komunikácia. Odporúčam. Moja budúca kúpa bude určite z tohto shopu.

Jediná vec, čo sa mi nezdala, že prečo je konfigurácia MSI Z97 Gaming 3 + NVIDIA MSI 970, keďže nepodporuje NVIDIA SLI ale AMD CrossFire. To som zistil až po nákupe. Ale nechystám sa kúpiť druhú grafickú kartu, takže to nejak neriešim, ale v budúcnosti to možno bude problém.
wolfgad z IP 178.216.149.*** | 14.2.2015 18:53
U nás je vždy na prvním místě poměr cena/výkon/kvalita a dostupnost v daný čas, takže tato deska byla v tu dobu za tu cenu nejvýhodnější. Navíc další karta do SLI je vždy horší varianta vzhledem k optimalizaci her ( jen cca 30-70%výkonu navíc a někdy vůbec nic ) , než jedna výkonná karta a i vhledem ke spotřebě a požadavku na nový zdroj , který je nutné k další kartě koupit. Zvýšené chlazení je taky nutno řešit. Navíc tuto variantu provozuje velmi malé procento uživatelů,...vlastně to není ani to jedno procento:). Takřka vždy je výhodnější starší grafiku prodat a koupit novou, než přidávat do PC další, pochopitelně pokud nehovoříme o velmi drahé sestavě ( cca nad 60tis.) na nejnáročnější hry na 3 monitorech, kde se výkonnější grafika koupit nedá.
Pokud v budoucnu budete mít myšlenky na dokoupení druhé grafické karty, tak se to ,ůže vyřešit upgradem biosu, nebo lépe - najdeme Vám lepší variantu zvýšení výkonu :)
wolfgad z IP 178.216.149.*** | 14.3.2015 14:53
Perfektní obchod. Jednání, rychlost odpovědí, odpověď a vysvětlení všech otázek "Proč a v čem je lepší tato...", rychlost sestavení a odeslání PC + žádné odbývání po zakoupení a převzetí PC, když vám není něco jasné stačí email či zavolat a poradí vám. PC mám krátce a jestli se něco objeví doplním komentář ale myslím si, že ne.
Za mě 1* . Doporučuji :)
Martin Vopálenský z IP 79.141.249.*** | 25.6.2015 18:06
Kvalitní práce, všechno v pohodě, doporučuji.
Jakub z IP 92.62.226.*** | 25.6.2015 18:09
Obchod jsem našel na internetu. Vše důležité jsem se dozvěděl na Vašich stránkách a velmi oceňuji i tabulku poměru výkonnosti a parametrů počítače. Jednání bylo velmi vstřícné a rychlé. Počítač běží skvěle a pokud mám jakoukoli otázku dotanu ihned vysvětlení a odpověď. Jste velmi PROFESIONÁLNÍ obchod a všem ho DOPORUČUJI VŘELE!!!!
Honza z IP 94.113.98.*** | 25.6.2015 18:17
Dobrý přístup, rychlá konzultace všech podrobností. Výsledek ve všech ohledech splňuje mé očekávání.
Orel holohlavý z IP 195.250.139.*** | 25.6.2015 18:32
Počítač jsem koupil pro vnuka, sám si ho vybral. Nákup proběhl rychle a bez problémů. Vnukovi slouží, pokud vím. Tak co dodat...?
Přemek z IP 213.61.145.*** | 26.6.2015 13:47
Počítač po rozbalení nefungoval - přerušený vodič od zdroje. Po dohodě opraveno v lokalní opravne v rámci záruky. Rychle jednání, Celkově spokojenost
Tomáš z IP 78.102.109.*** | 26.6.2015 19:41
S nákupem počítače jsem naprosto spokojen. Perfektní jednání, na všechny mé dotazy jsem dostal během několika desítek minut odpověď. Při dotazu na menší úpravu soustavy jsem dostal několik alternativ.
Doručení bylo rychlé a zabalení počítače mě velice příjemně překvapilo.
Opravdu kvalitně odvedená práce.

Nákup zde mohu jen a pouze doporučit.
Jiri Osmera z IP 188.22.238.*** | 26.6.2015 20:19
E4 WOLF PROgame AMD 8Core 3,3Ghz + AMD R9 280X

jsem velice spokojen , a priste urcite budu opet vybirat u vas.
Luděk z IP 77.242.95.*** | 27.6.2015 06:46
Kupoval jsem zde herní PC pro syna. Po objednávce jsem ještě po vzájemné konzultaci měnil grafickou kartu, kdy mi byla synem požadovaná karta rozmluvena. A doporučeny dvě varianty, levnější, dražší a lepší výkon. Dnes máme pc za 15000, vše jede jak má, nebojte se zeptat. Objednáno 22.4. dva dny ještě ladění grafické karty a 28.4 expedice. 

Doporučuji ke koupi tento obchod.
Jarosh z IP 89.24.206.*** | 27.6.2015 07:21
Rychle jednání i dodání .A šlape jako hodinky.Za mne hodnocení deset z deseti.
Libor Novak z IP 178.255.168.*** | 27.6.2015 21:23
Skvely pristup. Vsechno funguje na 100%. Jsem naprosto spokojen. Doporucuji.
Martin Veselý z IP 46.33.96.*** | 28.6.2015 18:56
Skvělý stroj co šlape
Michal Váňa z IP 83.240.70.*** | 30.6.2015 12:08
Perfektní přístup k zákazníkovi a rychlost.Všem doporučuji
Čuban z IP 178.209.152.*** | 1.7.2015 11:31
Jsem naprosto spokojen, PC běží zcela tak jak má. Po čtyřech měsících "náročného" hraní běhá stále potichu a rychle. Nemám si na co stěžovat. Jednání bylo rychlé včetně odpovědí na několik otázek ještě před objednáním. Můžu jen doporučit.
GPelleon z IP 84.42.229.*** | 9.7.2015 10:59
Velice vstřícný a erudovaný přístup, před nákupem jsem dostal obsáhlou asistenci ohledně konkrétního výběru součástek (konkrétně v souvislosti sjednocení výkonu CPU a GPU a nutnosti SSD). Při osobním odběru jsem měl možnost se podívat na počítač rozbalený a spuštěný s benchmarkem a ani po téměř půl roce nemám se setavou žádný problém. Rozhodně doporučuji, oproti klasickým sestavám z velkých obchodů s elektronikou kde je cena přiražená 20 GB ram a 5 TB HDD a grafická karta je čtyři generace zpátky... tento obchod nabízí maximum co hráč může dostat za své peníze. A ne v číslech ale ve skutečném výkonu.
Roman z IP 89.24.243.*** | 27.7.2015 09:34
Všechno proběhlo bez problémů, domluva nadstandardně pohodová a jednoduchá. Pán na druhé straně telefonu s čímkoliv poradil, či hned narhnul jinou variantu, když moje nebyla správná a i když očividně mluvil s blbcem, který se v této oblasti moc nevyzná, necítil jsem z pána žádný pocit povýšenosti, jak to často bývá. Počítač funguje bez problémů tak, jak má. Co víc si přát?
Král z IP 213.226.238.*** | 28.8.2015 11:16
Velmi profesionální a ochotné jednání - zavolali, vysvětlili, poradili. Parádní počítač, výkonnější a za lepší cenu, než u konkurence.
Menší problém byl grafickou kartou, které po měsíci občas vypadával obraz. Po zdělení problému hned poslali novou grafiku. Reklamace proběhla formou výměny balíků s ppl službou až jsem nevěřil, že je to takto jednoduše možné a níkdy jsem nezažil, že by to někdo takto dělal. Prostě paráda. Již jsem doporučil dalším zájemcům.
Lukáš Ondřík z IP 217.64.3.*** | 24.10.2015 00:47
Opravdu nejlepší jednání a super přístup co jsem doposud zažil.I v případě menších problémů(způsobených dopravcem) vše vyřešeno v rychlosti a to i v devět večer :D
Ostatním vřele doporučuji tenhle obchod.....
Martin R. z IP 85.132.203.*** | 15.11.2015 20:20
Naprostá spokojenost. Na začátku jsem si říkal jestli si vybrat pc z obchodu, nebo si nechat poskládat. Po prvním asi hodinovým telefonátu mi pán vysvětlil vše, co jsem se chtěl dozvědět a dokonce i víc. Po objednání jsem si říkal za jak dlouho asi PC přijde, a přišlo opravdu rychle. Je to opravdu velmi výkonné herní PC. A jsem velmi rád, že v dnešní době se najde někdo, komu na své pověsti opravdu záleží. Můžu vřele doporučit.
Dominik Gottwald z IP 2001:4c28:4000:*** | 19.11.2015 12:29
N1ce!
Roman Klegr Praha z IP 2001:1ae9:77:*** | 3.3.2016 21:40
Dobrý den všem tady na foru.Jsem z Prahy a prodejců PC techniky tu máme až moc.Po 8 letech jsem si chtěl pořídit nový PC.Kupuji jen TOP PC a za PC jsem utratil nyní 63 000 kč a moc jsem se bál abych vybral dobrého a kvalitního prodejce,protože PC je poskládáno jen na zakázku na moje přání.narazil jsem tu na pana Fišera,majitele této firmy a jsem velice moc spokojený.Jeho přednosti,které nejvíce oceňuji jsou,že Vám pomůže a poradí i mimo pracovní dobu a je na Vás velice milý a příjemný.Také oceňuji rady při sestavení herního PC.Jeho rady se mi osvědčili.Pan Fišer se o Vás postará i po prodeji PC a nejste mu lhostejní.Vybral jsem tuto firmu a udělal jsem velice dobře.Je to velmi zodpovědný a chytrý člověk,který své práci co dělá rozumí a podnikání bere opravdu vážně.Děkuji Vám pane Fišere jaký jste.
Hejčlová Ivana z IP 194.228.68.*** | 26.4.2016 21:51
Pane Fišere, ráda bych Vám touto cestou poděkovala za profesionální přístup k zákazníkovi, za veškeré rady a pomoc, kterou jste nám poskytl. Děkuji za vstřícnost a trpělivost, se kterou jsme se u Vás setkali.Před necelými dvěma lety jsme zde zakoupili herní sestavu, syn je spokojen. Kdykoli jsme potřebovali poradit, pan Fišer reagoval okamžitě na mail či telefonát. Jen mohu potvrdit veškeré kladné recenze uvedené výše. Přeji Vám spoustu spokojených zákazníků a vřele doporučuji tyto webové stránky. Ještě jednou mnohokrát děkuji a těším se na další nákupy u Vás :)
Světlík z IP 37.48.24.*** | 22.5.2016 14:25
U Wolf jsem zakoupil svůj první herní pc a jsem moc spokojený. U firmy mě překvapilo rychle jednání a milý přístup k zákazníkovi. Pc šlape jak má a nemám s ním žádné potíže. Hraju na něm kolem roku.

Kdo si chce kopit hodně muziky, za malo peněz, Wolf jasná volba!
Mendel z IP 77.48.0.*** | 22.5.2016 17:23
Spokojenost! ,pc běží jak má,jednání taky super
M. R. z IP 62.168.3.*** | 22.5.2016 20:06
Vstřícný přístup, rychlé jednání, dobrá cena a skvělý počítač... přesně tak jsem si to představoval. Obchod mohu vřele doporučit!
David z IP 195.39.58.*** | 22.5.2016 23:03
Skvělé jednání, ceny i poradenství. Co dodat. Jednoznačně doporučuji.
Ondra Janků z IP 213.175.51.*** | 23.5.2016 14:15
Takže již 2. herní PC od Wolfa, asi se budu opakovat, ale opět max. spokojenost. Rychlost dodání, kvalita sestavení, cena, herní projev... vše na jedničku s *.
Doporučuji.
František Pekárna z IP 85.70.14.*** | 23.5.2016 19:53
Super jednání,ochota a rychlost v komunikaci i v dodání.PC skvěle šlape.Vřele doporučuji!
Martin Gura z IP 213.226.255.*** | 23.5.2016 20:27
S nákupem počítače jsem naprosto spokojen. Perfektní jednání, na všechny mé dotazy rychlá a stručná odpověď. Při dotazu na menší úpravu sestavy jsem dostal několik verzí.
Dobra velmy rychlá dobprava, zabalení PC vynikající.

Nákup zde jedině doporučit.
Jiří Krejzar z IP 83.208.67.*** | 23.5.2016 22:03
Po telefonu jsem přednesl svojí představu co by měl počítač dělat a maximální cenu. Domluva perfektní a taktéž i počítač. Šlape jak hodiny.
Super.
Petr Ott z IP 81.91.217.*** | 25.5.2016 13:48
Zde jsem nakupoval už 2x. Vždy vstřícné rychlé a bezproblémové jednání.Doporučuji.
Daniel Horák z IP 78.45.152.*** | 25.5.2016 15:44
S jednáním i s kvalitou sestaveného herního PC jsem nadmíru spokojen. Opravdu málokdy člověk narazí na tak kvalitní služby, jako poskytují lidé z tohoto obchodu. Vřele všem doporučuji
Milan Prokop z IP 46.135.84.*** | 26.5.2016 06:11
Nákup počítače proběhl svižně, pohodová domluva a rychlost. Chtěl jsem udělat malou změnu na poslední chvíli a nebyl s tím žádný problem.Za mě spokojenost
Lenka z IP 193.84.43.*** | 27.5.2016 08:23
Nákup proběhl bez problémů, skvělá komunikace obchodu, bezchybné a rychlé doručení, kvalitní zboží. Obchod vřele doporučuji.
Markéta z IP 46.227.14.*** | 27.5.2016 15:14
Již je to téměř rok od zakoupení a pořád Vás musím všude vychvalovat. Perfektní a hlavně milá komunikace, velmi osobní přístup. Jsem ráda, že jsem si nechala poradit a PC šlape jako hodinky. Děkuji a těším se na příští nákup :)
Markéta z IP 46.227.14.*** | 31.5.2016 16:35
Vstřícné, rychlé jednání, vše na úrovni. Prodejci svému zboží rozumí. Prostě lidi na správném místě. Mohu jenom doporučit
Zuzana z IP 79.141.243.*** | 1.6.2016 17:00
Naprostá spokojenost s přístupem i se zbožím
Jiří Svoboda z IP 109.238.32.*** | 6.6.2016 18:47
Na podzim loňského roku jsem zde zakoupil herní PC.
Prozatím jsem velmi spokojen.Pc funguje bez problémů.
Vstřícná a rychlá komunikace ,polep kvalitně a podle představ :o) . Rychlé a bezchybné dodání. Obchod můžu jen doporučit .Děkuji
Tomáš B. z IP 2a00:1028:9194:*** | 10.6.2016 11:21
Nákup proběhl až po třetím zpracovaném návrhu sestavy, takže prodejce je trpělivý a vstřícný. Cena přiměřená, ba lepší, v porovnání se servisem, rychlostí a kvalitou. Mohu jen doporočuit... Díky
Pavel Janoušek z IP 2a00:1028:96d6:*** | 11.8.2016 23:46
Skvělá firmička, skvělý majitel. Již rok vlastníme herní PC v hodnotě 27.000,- Kč i s příslušenstvími. PC šlape jak hodinky. Jaký rozdíl od herního noteboku z Elektro Wordu. Výtečná služba, krásný přístup a skvělé rady při upgrade a i teď při menší poruše-neporuše. Stačila porade po e-mailu a vyčištění celeho vnitřku PC.
Každ
Pavel Jašek z IP 213.155.225.*** | 20.10.2016 10:13
Naprosto bezproblémový a spokojený nákup.
Pan Fišer je jak profesionál, který počítačům rozumí, tak člověk který je moc příjemný a je vidět, že ho práce baví.
Navrhne alternativy výběru, ale nijak je nenutí a je schopný reagovat na přání zákazníka.
Když nebyla vybraná skřín dostupná, nebyl problém zvolit náhradní i mimo nabízený sortiment a rychle objednat.
PC dorazilo velmi rychle a funguje bez nejmenších problémů.
Prostě všechno co píše na stránkách o fungování firmy mohu jen potvrdit a velmi si cením, že ještě existují lidé s takovým přístupem.
Nové zakázkové PC bych už neřešil jinde...
Pavel Jašek z IP 213.155.225.*** | 1.11.2016 11:08
Dva týdny zpátky jsem koupil na WolfGaD novej komp. V neděli odpoledne. Do hodiny objednávka přijata. Ok, první známka toho, že je něco dobře. Tak jsem hnedka jako správně otravný zákazník volal, že si teda nakonec vezmu i monitor. Dovolal jsem se a pan Fišer nezněl, že ho otravuju v neděli. What?!
Pak ještě proběhla konverzace o výměně grafiky za jinou, protože původní by se musela objednávat a všechno by se zdrželo.
Co mě ale dorazilo, bylo zabalení PC. Kdybych někam posílal v krabici svoje dítě, nechal bych si ho zabalit od WolfGaDu.Z celého průběhu prostě mám pocit, že pro tuto firmu není hráč jen další pořadové číslo a chápou, že když si pořídím nového miláčka, tak ho chci mít doma rychle, bez problémů a nechci, aby se mu po cestě něco stalo.
Pokud si tedy chcete po dlouhé době připadat jako vážený zákazník a dostat skvělou službu za neuvěřitelnou cenu, běžte do toho. Od hráčů pro hráče.
Milan z IP 85.135.66.*** | 24.12.2016 16:43
Vysoká profesionalita, výborný zákaznický servis, absolutní spokojenost. Všem doporučuji.
J. Blumtritt z IP 90.178.147.*** | 25.1.2017 18:35
Firma na vysoké profesionální úrovní. Velice ochotní, maximální spokojenost. PC pracuje naprosto bez problémů, tak jak jsem si to představoval.
Lukáš J. z IP 91.221.212.*** | 25.1.2017 18:53
Vysoká úroveň firmy, vstřícné a bezkonkurenční jednání. Byl jsem naprosto spokojen. Výhodné ceny, netuším co ještě dodat, tak jak s tímto obchodem jsem nebyl asi nikde jinde spokojen. Mohu pouze vřele doporučit!!
Kateřina z IP 62.201.23.*** | 25.1.2017 18:55
Velmi profesionální a lidský přístup. PC bylo pro přítele, který si sám vybral komponenty, ze kterých měl být složen. Oceňujeme to, že pán volal kvůli zapojení některého z dílů a USB (už si přesně nepamatuji, o co se jednalo), které by ve zvolené kombinaci nebylo ideální a domluvili jsme se ještě telefonicky na menších úpravách.
A kdyby se někdo chtěl živ a zdráv nechat propašovat do jiného státu, měl by se nechat zabalit od wolfgadu. Ani bouráci z přepravní společnosti neměli na to to jakýmkoliv způsobem poškodit.
Až budu potřebovat nový počítač, tak vím, kam se obrátit :-)
Vojta z IP 80.188.248.*** | 25.1.2017 18:56
PC pracuje jak má, s personálem se dá výborně domluvit, velká spokojenost.
Luděk Hubka z IP 37.48.35.*** | 25.1.2017 19:09
Perfektní, rychlá komunikace. Velmi vstřícný přístup k mým nadstandardním požadavkům - přidání do PC dalších karet a disků... PC běhá už skoro rok naprosto bez komplikací a k plné spokojenosti. Vřele doporučuji.
Jarda z IP 92.62.225.*** | 25.1.2017 19:12
Nechci se nějak rozepisovat tak stručně-Perfektní komunikace a rychlost.Jsem maximálně spokojený.Ještě jednou děkuji a určitě další Pc od Vás.Děkuji
Vasiliev z IP 2a00:1028:86f3:*** | 25.1.2017 19:14
PC šlape jako hodinky. Vstřícné jednání, profesionální úroveň, poradí, když je třeba. I cena je dobrá. Doporučuji.
Martin Mjartan z IP 85.13.109.*** | 25.1.2017 19:23
E-shop mi byl kamarádem doporučen a nyní ho můžu sám doporučit.
Rychlá a kvalitní komunikace, PC sestava přišla dřív než jsem sám čekal a funguje na 100%.
Pro výběr příští sestavy určitě zvolím tento E-shop.
www.studiostudent.cz z IP 94.112.169.*** | 25.1.2017 20:22
PC pracuje jak má. Skvělý nákup, příjemný přístup, přijatelné ceny. Doporučuji!!!
Filip Kubata z IP 91.103.167.*** | 25.1.2017 20:34
S PC nemám žádné problémy a jsem velice spokojen.Měl jsem na začátku problém a hned na můj E-mail obratem telefonicky odpověděli a vše se bez problému vyřešilo.Mají jak už zde hodně krát vyznělo skvělí přístup a jednání s lidmi.Vřele zde doporučuji nakupovat. :-)
Jakub z IP 80.82.147.*** | 25.1.2017 21:06
Bral jsem herní PC asi za 44k, komponenty jsme vybírali společně po diskusi přes e-mail. Odpovědi jsem vždy dostal na všechny dotazy. Díly jsem si porovnával v jiných obchodech, ale tady mi vyšel nejlevnější úplně každý. Sestavu mám téměř rok, zatím vše běží jak má bez jediného problému. Na dodáku napsány celé názvy a specifikace jednotlivých dílů. Perfektní přístup, cena a odbornost týmu.
Adam z IP 89.102.72.*** | 25.1.2017 23:44
S PC sestavou jsem spokojený, šlape jak má a zatím sem nenarazil na žádný problém. Komunikace rychlá a bez problému. Skvělý přistup.
J.Adámek z IP 2a00:1028:8d1b:*** | 26.1.2017 06:45
Po intenzivním ročním provozu PC mohu jen doporučit -profesionální přístup po všech stránkách - naprostá spokojenost.
Tomas K. z IP 178.255.168.*** | 26.1.2017 08:30
Cca pred rokem jsem  zde kupoval seatavu a muzu jen doporucit. Odpovedi na emaily co je lepsi a proc byli vzdy nejdyl do druheho dne. Co bylo na email dlouhe bylo okamzite reseno pres telefon. Za mne nejlepsi stranka pro koupi nove sestavy.
Tomáš Tröster z IP 80.250.16.*** | 26.1.2017 08:53
Protože jsem byl s nákupem zde velmi spokojený, rozhodl jsem se trochu rozepsat.
Můj cíl byl sestavit herní PC okolo 20 000,-, který by zvádnul všechny současné hry (červen 2016) ve 1920x1080 high / ultra detaily s rozumnými FPS.
Pokud hledáte někoho kdo Vám pomůže sestavit PC wolfgad.cz je rozhodně kompetentní tým. O HW májí bohaté zkušenosti a jejich cíl není prodat to co má na skladě, ale aby zákazník dostal za jeho peníze odpovídající výkon. Například mi poradili abych nákup odložil o tři týdny protože zrovna vycházela "nová" RX 480. Jakýkoliv jiný větší obchod by Vám doporučil kartu, kterou mají na skladě a dál se nestaral.
Protože se jednalo o moji první herní sestavu měl jsem hodně dotazů, pan Fišer si ale o PC povídá rád, tudíž byla komunikace velmi příjemná.
Kvalita sestavení je výborná, skvělá kabeláž, přpravenost k transportu.
Cena sestavy: dodnes nenajdu eshop, který by mi sestavu udělal za takovou cenu.
Sestava naprosto splnila svůj cíl, všechny hry včetně Witcher 3 beží na ultra detaily na min 50 fps.
Upgrade nebo nové PC budu příště určitě opět řešit zde.
Petr Novák z IP 84.42.229.*** | 26.1.2017 10:07
Od chvíle kdy jsem jako hráč dospěl k porozumění, že přidat si 256mb ramky (před  12 lety) není doopravdy "upgrade", jsem hledal obchod, kde by doopravdy rozuměli tomu co potřebuje herní stroj. Marné hledání na Alze a podobných velkých obchodech člověka rychle přesvědčí, že lidé co tam sestavují "herní" PC ani neví co ten pojem znamená.
Dle mé zkušenosti (po dvou nákupech a taky dvou důkladných prohlédnutí celé nabídky) můžu říct, že sestavy Wolfgad jsou, dle mého názoru, složené tak aby z jakkoli velké investice vymáčkli maximální výkon a spolehlivost.
V obou případech jsem si připlatil zrychlenou expedici a vyzvedával osobně, sestava byla připravena včas a na místě jsem si před převzetím mohl prohlédnout jak jede na benchmarku.
Oba počítače pořád (2 roky a rok) jedou bez problému. Naprostá spokojenost, mohu jen doporučit.
Pro info: Kupoval jsem v prvním případě kolem 26 tisíc, v druhém kolem 20 (o rok později to znamená víceméně totožná sestava, jen bez SSD a cena šla trochu dolů)
Jaroslav Otta z IP 94.199.40.*** | 26.1.2017 11:39
Chtěl jsem si pořídit opravdu kvalitní herní PC a musím přiznat, že po prohlédnutí nabídky u Alzy a obdobných prodejců jsem nabyl dojmu, že se tak za 25.000,- Kč. nestane. Pak jsem náhodou narazil na wolfgad.cz a musím říct, že vše proběhlo opravdu rychle a PC pracuje tak jak má. Perfektní výkon za slušnou cenu.
Michal Mahdal z IP 80.188.168.*** | 26.1.2017 14:55
Už jsem již zakoupil dva PC přes wolfgad a můžu říct, že jsem velmi spokojený. Ochota a vysvětlení všech věcí je u p. Fišerasamozdřejmostí. PC sestaven dle požadavků a dle domluveného termínu. Řešil jsem i potíže s PC a p. Fišer byl perfektní. Počítač ihned zkontroloval a věnoval se mu dokud se problém nevyřešil. Děkuji za nákupy a příště určitě zvolím wolfgad!!
Jaroslav Petřík z IP 2a00:1028:96d0:*** | 26.1.2017 21:15
Chci poděkovat za seskládaný počítač, který jsem zde koupil asi před půl rokem. Počítač šlape jak má a nemůžu si ho vynachválit. Jsem rád, že tato firma nabízí i připlacení za lepší komponenty např. RAM, chlazení atd. Dále bych chtěl vyzdvihnout pracovníky týmu, protože jsem 2x volal a bez váhání mi dokázali poradit. Pokud si budu chtít příště koupit herní PC, tak na 99% zajdu sem! Ještě jednou děkuji. :)
Lukas M. z IP 194.228.11.*** | 27.1.2017 01:01
Kupoval jsem zde asi před rokem herní sestavu i s monitorem a mohu jen doporučit. Nízká cena, rychlé odpovědi při komunikaci, rychlé dodání a velmi dobře zabaleno. PC běží bezvadně.
Filip H. z IP 78.156.128.*** | 27.1.2017 16:10
Před rokem jsem přes Wolfgad koupil herní počítač a zatím vše šlape bez jediného problému. Chtěl bych ocenit ochotu, vstřícnost a hlavně komunikaci. Byli mi perfektně zodpovězeny veškeré otázky a vysvětleny rozdíly mezi některými komponenty. Musím Wolfgad jednoznačně doporučit.
Martin J. z IP 193.179.111.*** | 30.1.2017 14:44
Pc šlape, rýchlá a snadná komunikace, doporučuji.
Denis z IP 78.102.99.*** | 30.1.2017 21:08
Wolfgad mě doporučil kamarád a já ho od koupi doporučuji dále kudy chodím. Přesně jak zní většina příspěvku zde, vstřícnost, skvělá komunikace, znalosti, praxe, prostě na první pohled člověk, pro kterého je práce koníček. PC šlape přesně jak má, ještě po roce jsem z něho pořád nadšený.
Jiří Horáček z IP 188.75.128.*** | 31.1.2017 05:36
Maximální spokojenost. Vstřícné jednání vynikající komunikace ( doporučení na změnu komponentů ).
Lenka z IP 62.209.220.*** | 31.1.2017 14:02
Narazila jsem na tuto Firmu náhodou na internetu,když jsem hledala někoho kdo by mi sestavil herní pc.Našla jsem si telefon a už to jen jelo.Jsou to vynikající chlapi,ve všem poradí a nabídnou to nejlepší východisko pro vás...Do tří dnů jsem měla PC doma a jsem maximálně spokojená..Za to velké díky celé této skvělé firmě....Jen tak dále..Přeji at se daří i v tomto roce 2017 a hlavně hodně spokojených zákazníků...
Lukáš N z IP 2a00:1028:8398:*** | 31.1.2017 20:39
Vstřícné jednání, rychlá odezva na otázky ohledně změn komponent i vyřízení konečné objednávky. Po zhruba 10 měsících používání počítač stále pracuje jak má a doufám, že do budoucna i bude :)
Ivan Sedláček z IP 165.225.72.*** | 1.2.2017 09:17
jsem velmi spokojen jak s PC tak s přístupem
Roman Vostrovský z IP 212.204.125.*** | 8.6.2017 15:39
Zhruba před 9-ti měsíci koupený počítač funguje skvěle. Komponenty jsou výkonově báječně sladěné a za tu cenu bych těžko někde dostal lepší výsledek. Je to o třídu lepší, než pseudoznačkové sestavy ve stejné ceně, spolehlivost zatím vynikající. Díky.
Petr Vaculík z IP 80.251.246.*** | 12.11.2017 09:16
Na tuto skvělou firmu jsem narazil náhodou na internetu a určitě se k ní při další touze po novém herním pc rád vrátím. Komunikace je naprosto perfektní - rychlá a vstřícná - a rychlost vyřízení objednávky bezvadná. Třetí den od objednávky jsem už měl dělo v provozu. Za mě 10/10.


Nový příspěvek

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel dvě a nula 

Košík je prázdný.
U zboží zvolte Přidat do oblíbených.
zboží v e-shopu: 665 e-shop systém banan.cz